Offertförfrågan luftvärmepumpar

Vill ni bli kontaktad för offert på ett nytt system?

Fyll i offertformuläret, så kan eventuellt en tid för ett hembesök bokas in. Vi återkommer till dig vanligtvis inom 1 arbetsdag. Du kan också ringa oss direkt på tel. 0500 24 0312.
Vi kan lämna offert på fler fabrikat än de som syns bland våra produkter.

Välja rätt värmesystem

Luft/luft
Luft-luftvärmepumpar hämtar, precis som luft-vattenvärmepumpar, energi ur den soluppvärmda utomhusluften. Systemet består av en utomhusdel med kompressor, rör som kopplar till innedelen som sprider värmen i inomhusluften via en fläkt. Till skillnad från andra värmepumpars innedel kan luft-luftvärmepumpen innedel placeras så centralt som möjligt för bästa värmespridning. Investeringskostnaden är relativt låg och betalar normalt sett tillbaka sig efter 1-2 år.

Luft/vatten
Luft-vattenvärmepumpar, som hämtar solenergi ur utomhusluften, kopplas till ett vattenburet värmesystem, oftast till vattenradiatorer men även till golvvärme. Vanligt är också att tappvarmvattnet värms upp av luft-vattenpumpen. Pumpen består av en utomhusdel med kompressor, köldmedierör som kopplar till en inomhusdel med hydrobox. I de flesta fall är varmvattenberedaren separat, med det finns även system som kombinerar hydrobox och varmvattenberedare.

    Fyll i dina uppgifter

    Önskat värmesystem:

    Information om fastigheten

    Dina kontaktuppgifter

    Fyll i koden: captcha nedan: